VENDI QË TË GJITHË DUAN TA KENË
VENDI QË TË GJITHË DUAN TA KENË
VENDI QË TË GJITHË DUAN TA KENË

– ANYTIME ANYWHERE –

VENDI QË TË GJITHË DUAN TA KENË

Kompleksi “Agrotrade”

Kompleksi “Agrotrade” është vendi ideal, në të cilin janë kombinuar kushtet e përsosura për banim. I vendosur në rrugën B, kompleksi ka përreth gjithçka që ju duhet: dyqane ushqimore, barnatore, çerdhe, shkolla, qendra tregtare, hapësira të gjelbra, parkingje të mjaftueshme dhe shumë më tepër. Po ashtu, është një ambient i rehatshëm dhe i qetë – vendi i përshtatshëm për çdo familje!

LEXONI MË SHUMË

145

Apartamente

34

Lokale

204

Vende Parkingu

Galeria e kompleksit

Apartamentet

Apartamentet

LEXONI MË SHUMË

Jeni të interesuar?