– ANYTIME ANYWHERE –

APARTAMENTI ATG1-C

APARTAMENTET

Planimetria ATG1-C

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Plan

Për çiftet që duan privatësinë apo edhe personat që pëlqejnë të jetojnë vetëm, banesa e Tipit C jep privatësinë e kërkuar. Ky apartament ka sipërfaqe prej 65.95m2 dhe posedon një dhomë gjumi, qëndrim ditor, kuzhinë, trapezari, terrasë dhe banjo.

Plan 3d
Planimetria teknike

Parking

Kompleksi Agrotrade do të ketë hapësirën për parking ku secili apartament ka të rezervuar vendin për parkimin e veturës.

Internet i shpejtë

Në kompleksin Agrotrade banorët do të mund të zgjedhin cilin do operator të tregut dhe çfarë do pako të internetit që ju nevojitet.

Lift

Secila ndërtesë posedon liftin me hapësirë të bollshme dhe me teknologjinë më të fundit, i cili do të mirëmbahet dhe do të jetë në shërbim të të gjithë banorëve.

Jeni të interesuar për këtë apartament?