– ANYTIME ANYWHERE –

APARTAMENTI ATG1-F

APARTAMENTET

Planimetria ATG1-F

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Plan

Kjo banesë ka dy dhoma gjumi, sallon me kuzhinë dhe trapezari që ofrojnë një ambient të ngrohtë dhe miqësor për familjen dhe mysafirët. Përveç kësaj, banesa ka edhe terrasë, dy banjo dhe depo me gjithsej sipërfaqe 90.49m2.

Plan 3d
Planimetria teknike

Parking

Kompleksi Agrotrade do të ketë hapësirën për parking ku secili apartament ka të rezervuar vendin për parkimin e veturës.

Internet i Shpejtë

Në kompleksin Agrotrade banorët do të mund të zgjedhin cilin do operator të tregut dhe çfarë do pako të internetit që ju nevojitet.

Lift

Secila ndërtesë posedon liftin me hapësirë të bollshme dhe me teknologjinë më të fundit, i cili do të mirëmbahet dhe do të jetë në shërbim të të gjithë banorëve.

Jeni te interesuar për këtë apartament?