– ANYTIME ANYWHERE –

APARTAMENTI ATG2-F

APARTAMENTET

Planimetria ATG2-F

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Plan

Personat që zgjohen herët dhe dëshirojnë ca rreze dielli në dhomën e tyre të gjumit banesa e Tipit F është më e përshtatme për këtë. Kjo banesë ka një sipërfaqe prej 94.53m2 dhe posedon dy dhoma gjumi, sallon, kuzhinë, trapezeri, terrasë, dy banjo dhe depo.

Plan 3d
Planimetria teknike

Parking

Kompleksi Agrotrade do të ketë hapësirën për parking ku secili apartament ka të rezervuar vendin për parkimin e veturës.

Internet i Shpejtë

Në kompleksin Agrotrade banorët do të mund të zgjedhin cilin do operator të tregut dhe çfarë do pako të internetit që ju nevojitet.

Ashensorët

Secila ndërtesë posedon ashensorin me hapësirë të bollshme dhe me teknologjinë më të fundit, i cili do të mirëmbahet dhe do të jetë në shërbim të të gjithë banorëve.

Jeni te interesuar për këtë apartament?