– ANYTIME ANYWHERE –

APARTAMENTI ATG2-A

APARTAMENTET

Planimetria ATG2-A

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Plan

Për një jetë të lumtur familjare në të cilën plotësohen kërkesat dhe dëshirat e secilit anëtar, banesa e Tipit A ofron komoditetin e duhur. Kjo banesë posedon sipërfaqe prej 117.52m2 dhe ndahet në tri dhoma gjumi, qëndrim ditor, kuzhinë, trapezari, terrasë, dy banjo dhe depo. Banesa ka pamje të kompleksit nga të dy anët dhe ka ndriçim të mjaftueshëm natyral.

Plan 3d
Planimetria teknike

Parking

Kompleksi Agrotrade do të ketë hapësirën për parking ku secili apartament ka të rezervuar vendin për parkimin e veturës.

Internet i Shpejtë

Në kompleksin Agrotrade banorët do të mund të zgjedhin cilin do operator të tregut dhe çfarë do pako të internetit që ju nevojitet.

Lift

Secila ndërtesë posedon liftin me hapësirë të bollshme dhe me teknologjinë më të fundit, i cili do të mirëmbahet dhe do të jetë në shërbim të të gjithë banorëve.

Jeni te interesuar për këtë apartament?