– ANYTIME ANYWHERE –

APARTAMENTI ATG2-E

APARTAMENTET

Planimetria ATG2-E

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Plan

Për familjet që janë të interesuara për privatësi të secilit anëtarë të familjes dhe hapësirë të mjaftueshme për mysafirët, kjo banesë ofron këtë komoditet. Ka hapësirë prej 117.42m2 dhe posedon tri dhoma gjumi, qëndrim ditor, kuzhinë, trapezeri, terrasë, dy banjo dhe depo.

Plan 3d
Planimetria teknike

Parking

Kompleksi Agrotrade do të ketë hapësirën për parking ku secili apartament ka të rezervuar vendin për parkimin e veturës.

Internet i Shpejtë

Në kompleksin Agrotrade banorët do të mund të zgjedhin cilin do operator të tregut dhe çfarë do pako të internetit që ju nevojitet.

Lift

Secila ndërtesë posedon liftin me hapësirë të bollshme dhe me teknologjinë më të fundit, i cili do të mirëmbahet dhe do të jetë në shërbim të të gjithë banorëve.

Jeni te interesuar për këtë apartament?