– ANYTIME ANYWHERE –

APARTAMENTI ATG1-A

APARTAMENTET

Planimetria ATG1-A

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Plan

Nëse po mendoni për një banim të përshtatshëm për familjen tuaj, banesa e Tipit A me sipërfaqe 109.88m2 mund të ua ofrojë rehatinë e duhur. Kjo banesë posedon tri dhoma gjumi, qëndrim ditor, kuzhinë, trapezari, dy banjo dhe depo.

Plan 3d

Smart Home

Smart Home u lejon të kontrolloni në distancë termostatet, dritat dhe pajisjet e tjera duke përdorur një smartphone ose tabletë përmes internetit.

Lift

Secila ndërtesë posedon liftin me hapësirë të bollshme dhe me teknologjinë më të fundit, i cili do të mirëmbahet dhe do të jetë në shërbim të të gjithë banorëve.

Internet i shpejt

Në kompleksin Agrotrade banorët do të mund të zgjedhin cilin do operator të tregut dhe çfarë do pako të internetit që ju nevojitet.

Parking

Kompleksi Agrotrade do të ketë hapësirën për parking ku secili apartament ka të rezervuar vendin për parkimin e veturës.

KLIENTË TË LUMTUR

Testimonials

ATG1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer

Lucy Hill
ATG1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer

Lucy Hill
ATG1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer

Lucy Hill

Jeni te interesuar për këtë apartament?