– ANYTIME ANYWHERE –

APARTAMENTI ATG1-B

APARTAMENTET

Planimetria ATG1-B

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Plan

Për një çift të sapomartuar apo edhe familje të vogla, banesa e Tipit B mund të jetë idealja. Me një sipërfaqe prej 93.90m2 kjo banesë ofron mjaftueshëm hapësirë për një jetë të lumtur. Banesa e Tipit B posedon dy dhoma gjumi, sallon, kuzhinë, trapezari, terrasë dhe dy banjo.

Plan 3d
Planimetria teknike

Parking

Kompleksi Agrotrade do të ketë hapësirën për parking ku secili apartament ka të rezervuar vendin për parkimin e veturës.

Internet i Shpejtë

Në kompleksin Agrotrade banorët do të mund të zgjedhin cilin do operator të tregut dhe çfarë do pako të internetit që ju nevojitet.

Lift

Secila ndërtesë posedon liftin me hapësirë të bollshme dhe me teknologjinë më të fundit, i cili do të mirëmbahet dhe do të jetë në shërbim të të gjithë banorëve.

Jeni te interesuar për këtë apartament?