– ANYTIME ANYWHERE –

APARTAMENTI ATG3-D

APARTAMENTET

Planimetria ATG3-D

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Plan

Për familjet më të mëdha që kanë nevojë për hapësirë më të madhe, banesa e Tipit D mund të jetë më e përshtatshmja duke ofruar komoditet dhe privatësinë për secilin anëtar të familjes. Banesa ka sipërfaqe 133.78m2 dhe posedon katër dhoma gjumi, qëndrim ditor, kuzhinë me trapezari, dy terrasa dhe dy banjo.

Plan 3d
Planimetria teknike

Parking

Kompleksi Agrotrade do të ketë hapësirën për parking ku secili apartament ka të rezervuar vendin për parkimin e veturës.

Internet i Shpejtë

Në kompleksin Agrotrade banorët do të mund të zgjedhin cilin do operator të tregut dhe çfarë do pako të internetit që ju nevojitet.

Lift

Secila ndërtesë posedon liftin me hapësirë të bollshme dhe me teknologjinë më të fundit, i cili do të mirëmbahet dhe do të jetë në shërbim të të gjithë banorëve.

Jeni të interesuar për këtë apartament?